Zeer fraaie betonlook composiet

 

Met de nieuwe kleur Concreto satin, laat Jetstone zien hoe natuurlijk composiet er tegenwoordig uit kan zien. Dit is een beton-look die zijn gelijke in de markt niet kent. Sterker nog, het verschil met echt beton is nauwelijks nog te zien, mede ook door de natuurlijke deuken die in het materiaal zichtbaar zijn. Klik voor een grotere weergave van de kleur op de afbeelding naast dit bericht.

 

De Concreto is uitstekend geschikt voor mensen die de uitstraling van beton willen combineren met praktische eigenschappen. Immers, beton is slechts zeer matig bestand tegen zaken als  krassen, zuren en vlekken. Eigenschappen waar composiet juist bovengemiddeld goed op scoort. En met de fraaie, natuurlijk aanvoelende structuur van de Concreto, kan dat een prima alternatief vormen voor echt beton. Die natuurlijke structuur betekent overigens ook dat dit materiaal kenmerken vertoont zoals oppervlakteputjes, structuurconcentraties en pigmentvlekjes. Deze doen verder geen afbreuk aan het materiaal, en zijn ook geen reden tot reclamaties.

 

De Concreto satin is leverbaar met een maximale afmeting van 300 x 130cm.