Robuuste basaltlook composiet

 

In navolging van de succesvolle introductie van de Concreto satin, laat Jetstone met de nieuwe kleur Basalto satin wederom zien hoe natuurlijk composiet er tegenwoordig uit kan zien. Dit is een basalt-look die zijn gelijke in de markt niet kent, zeker door de natuurgetrouwe deuken die in het materiaal zichtbaar zijn. Klik voor een grotere weergave van de kleur op de afbeelding naast dit bericht.

 

 

De Basalto is uitstekend geschikt voor mensen die de uitstraling van beton of basalt willen combineren met praktische eigenschappen. Immers, beton en basaltsteen zijn slechts zeer matig bestand tegen zaken als  krassen, zuren en vlekken. Eigenschappen waar composiet juist bovengemiddeld goed op scoort. En met de natuurlijke structuur van de Basalto, kan dat esthetisch simpelweg een erg fraai alternatief zijn. Die natuurlijke structuur betekent overigens ook dat dit materiaal kenmerken vertoont zoals oppervlakteputjes, structuurconcentraties en pigmentvlekjes. Deze doen verder geen afbreuk aan het materiaal, en zijn ook geen reden tot reclamaties.

 

De Basalto satin is leverbaar met een maximale afmeting van 300 x 130cm.