Caesarstone Supernaturals

 

Als officieel dealer van Caesarstone in Nederland, kunnen wij met gepaste trots een aantal nieuwe kleuren aankondigen uit de Supernaturals-serie van Caesarstone. Uit deze serie introduceerden wij eerder al de fraaie Piatra Grey en de warmbruine Emperadoro. En daar komen nu bij:

 

Vanilla Noir   een bijzonder chique zwart materiaal met roomwitte marmer-aders.

London Grey   een schitterende marmerlook, die een mooi en praktisch alternatief vormt voor Bianco Carrara marmer.

 

De kleuren uit de Supernaturals-serie zijn een uitstekend alternatief voor mensen die in hun werkblad de uitstraling van marmer willen combineren met de praktische eigenschappen van composiet. Alle genoemde kleuren zijn leverbaar in 12mm en 20mm dik, in maximale afmetingen van 300 x 130cm.