Milan Design Week

 

Jetstone is  er trots op om exclusief dealer van Caesarstone te zijn voor Nederland, Zweden en Noorwegen. In de eerste plaats omdat deze specialist in composiet altijd voorop loopt met de ontwikkeling van nieuwe, natuurlijke kleuren. Dat bleek afgelopen jaar al door introducties van kleuren zoals Clamshell, London Grey en Vanilla Noir.

 

Maar ook omdat Caesarstone toonaangevend is op het gebied van design. Dat zal ondere andere weer duidelijk blijken tijdens de aankomende Milan Design Week van 8 t/m 12 April, waarvoor Caesarstone dit jaar de samenwerking heeft gezocht met designduo Shay Alkalay en Yael Mer van  Raw Edges Designstudio.

 

In een prachtig oud paleis midden in Milan zullen zij weer bijzondere toepassingen met composietsteen laten zien. Een absolute aanrader voor mensen die echt eens iets bijzonders willen zien op het gebied van steen en design. Vorig jaar was Caesarstone namelijk favoriet bij de pers en vele bezoekers toen ze in samenwerking met architect Nendo het begrip ’tafel’ in een heel ander daglicht wisten te zetten (zie foto’s).