Jetstone trotse samenwerkingspartner SieMatic

 

SieMatic is bezig met een herpositionering van haar merk in Nederland, waarbij men beter wil aansluiten bij de wensen en lifestyle van de doelgroep in het topsegment. Voor die herpositionering is de vooraanstaande Duitse keukenfabrikant de samenwerking aangegaan met een aantal prominente leveranciers in de Nederlandse keukenmarkt.

Op het gebied van werkbladen is daarbij gekozen voor Jetstone en Arte. Een logische keuze, want de hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, enorme leverbetrouwbaarheid en adequate aftersales van Jetstone, sluiten uitstekend aan bij de kernwaarden van SieMatic.

Onder de naam StoneDesign zal een compleet assortiment in steenachtige werkbladen worden aangeboden, met onder meer een fraaie collectie in Natuursteen, Composiet en Keramiek.

 

De herpositionering en strategische samenwerking komen in optima forma tot hun recht in de nieuwe SieMatic Flagshipstore, gesitueerd aan het Amsterdamse Vondelpark. Samen met de overige partners van SieMatic Nederland (Gaggenau, Siemens, KWC en Franke) wordt daar deze zomer een schitterende showroom gerealiseerd, die volop inspiratie biedt; ook op het gebied van werkbladen.