Estatuario satin

 

De ontwikkelingen op het gebied van kleuren in Keramiek volgen elkaar snel op. En dat heeft onder andere geresulteerd in een bijzonder stijlvolle matte witte kleur met een geaderde structuur; de Estatuario.

 

Met de Estatuario heeft Jetstone nu de looks van een witte marmer, met de uitermate praktische eigenschappen van keramiek; vlekbestendig, hittebestendig, zuurbestendig en krasbestendig. Daarnaast heeft deze kleur de bijzondere eigenschap dat we deze geheel op structuur kunnen zagen, zodat de aders doorlopen in een verstekzijde. Zo kunt u zelfs een compleet eiland als een massief marmeren blok laten ogen!

 

– Maximale afmetingen: 3150x1500mm

– Dikte: 12mm  (geschikt voor een minimalistische look van een centimeter, of voor verwerking met een rand in verstek)

– Prijzen: op aanvraag (vooral afhankelijk van het al dan niet op structuur zagen)

 

Er zijn trouwens nog een paar fraaie nieuwe natuurtinten in keramiek op komst. Meer weten? Bezoek ons dan op Living Kitchen, van 19 tot en met 26 januari in Keulen.