PITT cooking

 

Jetstone is met ingang van 2015 officieel samenwerkingspartner en dealer van PITT cooking. Dit systeem, van Nederlandse bodem, bestaat uit subtiel geïntegreerde kookpitten die passen in nagenoeg iedere keuken. In combinatie met een fraai steenachtig werkblad kan het een ware eyecatcher op een keuken zijn.

 

De innovaties hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik blijft de temperatuur van het werkblad laag en is er sprake van minimale hitteoverdracht. PITT cooking draagt dan ook het KIWA keur en biedt 5 jaar volledige garantie.

 

De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT cooking kunt u dus als het ware zelf een kookplek ontwerpen. In tegenstelling tot veel traditionele kookplaten, bieden de branders daardoor ook alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen, zeker met de XL-variant.

 

De producten van PITT cooking zullen in de komende catalogus van Jetstone (april 2015) worden opgenomen. Mocht u voor die tijd al vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.