Nieuwe huisstijl

 

Tijdens Living Kitchen, hét evenement voor de professionele keukenindustrie in Noord-West Europa, presenteerde Jetstone haar nieuwe huisstijl; een strakke, transparante look die past bij het moderne karakter van het bedrijf.

 

Meest kenmerkend in de herziene huisstijl, is het nieuwe logo van Jetstone, met centraal daarin de letter J. Die is uitgevoerd in oranje, om het Nederlandse karakter van het bedrijf te benadrukken. Alle producten van Jetstone worden immers gemaakt in de twee Nederlandse fabrieken van het bedrijf.

 

Onder het nieuwe logo prijkt het onderschrift ‘uw samenwerkingspartner in werkbladen’. En dat is niet zomaar een loze kreet. In de afgelopen jaren is Jetstone uitgegroeid naar een bijzonder prettige samenwerkingspartner voor keukendetaillisten en interieurbouwers. Wij hebben Flexibiliteit, Oplossingsgericht Denken en Betrouwbaarheid dan ook bestempeld als de belangrijkste kernwaarden binnen ons bedrijf.