Living Kitchen

 

Als professionele, internationale leverancier voor de keukenmarkt, mocht Jetstone uiteraard niet ontbreken op Living Kitchen. Op de stand, die tevens de introductie was voor de nieuwe huisstijl, toonde we drie creatieve opstellingen.

 

De SieMatic Monobloque liet zien dat keramiek tegenwoordig een zeer fraai (en erg praktisch) alternatief kan vormen voor marmer; zeker als je de structuur laat doorlopen.

 

De Jetstone Stapelbar kreeg veel lovende reacties, en bleek een ideale manier om meerdere nieuwe kleuren in een opstelling te laten zien. Meest opvallend daarin was de kleur van het bovenste blad; een ruwe betonstructuur in keramiek.

 

Uitgevoerd in de Caesarstone-kleur Clamshell, was de Raw Edges PingPongTafel een creatieve manier om te laten zien wat er allemaal kan met steenachtige materialen; uiteraard met een knipoog!