Aardetinten composiet

 

Tijdens Living Kitchen in Keulen, presenteerde Jetstone onder andere een serie nieuwe aardetinten in composiet. De serie van vijf wordt gekenmerkt door haar natuurlijke uitstraling en gunstige prijsstelling in onze prijsgroep 2.

 

De serie bestaat uit:
Soil; lijkt op de Belgian Blue, maar met een warmere uitstraling
Earth; leverkleurige tint die uitstekend past in de huidige trends
Storm; stoere donkergrijze tint met subtiele witte structuur
Sand; beige kleur met een grijze ondertoon
Fog; lichtgrijze kleur met subtiele witte structuur

 

De nieuwe aardetinten van Jetstone zijn leverbaar met een satin oppervlakte, die zorgt voor een matte, licht geborstelde uitstraling. De Soil is er ook met een gepolijste oppervlakte (glanzend). De kleuren hebben een maximale afmeting van 3100x1350mm, en zijn voorradig in diktes van 12 en 20mm.