Nieuw: Dekton

 

Jetstone komt met een nieuwe materiaalsoort in haar assortiment. Dekton is een industrieel vervaardigd steenachtig materiaal. Het productieproces is een mix van technieken en grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen van porselein en kwartsoppervlakken te maken. Dit geavanceerde materiaal wordt gemaakt door Cosentino, de fabrikant die vooral bekend is van hun composietmerk Silestone. Het bedrijf heeft geïnvesteerd in een professionele fabriek, waar deze nieuwe materiaalsoort wordt geproduceerd.

 

Dekton heeft zeer praktische eigenschappen die sterk lijken op die van keramiek, dus uitermate hittebestendig, krasbestendig en vlekbestendig. De collectie bestaat op dit moment uit 8 kleuren; Danae, Edora, Karanium, Sirius, Sirocco, Strato, Vegha en Zenith.

 

Dekton is beschikbaar in een dikte van 20mm en met maximale afmetingen van ca. 3100x1300mm.