Fresh Concrete & Raw Concrete

 

Jetstone introduceert twee nieuwe kleuren van Caesarstone in haar collectie composiet; Fresh Concrete en Raw Concrete. Beide nieuwe kleuren hebben een subtiele betonstructuur, waarbij de Fresh Concrete een roomwitte basiskleur heeft en de Raw Concrete een muisgrijze tint.

 

Caesarstone is wereldwijd al jaren toonaangevend in de productie van composietmateriaal. Maar bovenal weten ze altijd in te spelen op nieuwe trends. Zo toont het bedrijf jaarlijks spraakmakende concepten op de Milan Design Week en zijn nieuwe kleuren vrijwel altijd stijlvol en commercieel.

 

Als officieel partner van Caesarstone voor Nederland en Zweden, denkt Jetstone regelmatig mee over nieuwe kleuren en profiteren we uiteraard van de professionele organisatie van Caesarstone.

 

De nieuwe kleuren Fresh Concrete en Raw Concrete hebben de gebruikelijke afmeting voor composiet van 3000x1300mm, en zijn voorradig in diktes van 12 en 20mm.