Fossil Stone & Kadoma Black

 

Jetstone introduceert twee donkere, natuurlijke ogende kleuren keramiek in haar assortiment;

 

Kadoma Black: een primeur in keramiek waarbij de ruwe oppervlakte van een gevlamde (gebrande) granietsoort is geïmiteerd. Het resultaat hiervan is een natuurlijke, robuust ogende donkergrijze kleur die uitstekend past in zowel landelijke als moderne keukens.

Let op: mede door de speciale oppervlakte van deze kleur, zal er wat kleurverschil ontstaan tussen de bovenzijde van het blad, en het facet op de rand. 

 

Fossil Stone: een bijzonder fraaie kopie van Belgisch hardsteen, die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Kleur, structuur en zelfs de fossielen kloppen, maar uiteraard wel met de praktische eigenschappen van keramiek. De Fossil Stone wordt daarmee een nog realistischere opvolger van de huidige Blue Stone.

 

Net als alle andere keramieksoorten van Jetstone, hebben Fossil Stone en Kadoma Black een matte oppervlakte met bijzonder praktische en hygiënische eigenschappen; ze zijn uitermate hittebestendig, krasbestendig, zuurbestendig en vlekbestendig.
Beide nieuwe kleuren zijn leverbaar in 6mm en 12mm dik, met maximale afmetingen van 3150x1450mm.