Milan Design Week

 

Jetstone is  er trots op om exclusief dealer van Caesarstone te zijn voor Nederland, Zweden en Noorwegen. In de eerste plaats omdat deze specialist in composiet altijd voorop loopt met de ontwikkeling van nieuwe, natuurlijke kleuren. Maar zeker ook omdat Caesarstone toonaangevend is op het gebied van design en op dat vlak samenwerkt met de internationale top. Dat zal onder andere weer duidelijk blijken tijdens de aankomende Milan Design Week, waarvoor Caesarstone dit jaar de samenwerking heeft gezocht met niemand minder dan Tom Dixon.

 

 

In het prachtige Museu dei Bambino (vroeger een kerk) midden in Milan zal het waanzinnige concept van Tom Dixon zichtbaar zijn: THE RESTAURANT. De presentatie, met uiteraard toepassing van veel Caesarstone composietmaterialen, bestaat uit 4 eetgebieden; Air, Fire, Water en Earth. Elk gebied heeft een eigen stijl en sfeer, en elk gebied herbergt een volledig functionerende keuken waar verse producten van de Italiaanse markten worden verwerkt naar culinaire hoogstandjes.

 

Voor de realisatie van het ‘Fire’ gedeelte werkt Caesarstone samen met Jetstone. Komende weken gaan wij alle benodigde onderdelen voor dat eetgebied produceren, en dat is nogal wat! Tientallen kubistische 3D-onderdelen in donkere kleuren zoals Vanilla Noir en Raven, gaan daar samen een heel bijzonder geheel vormen.

 

Van 12 t/m 17 april is de speciale Caesarstone presentatie daar te zien, dus gelijktijdig met de EuroCucina.