Dekton X-Gloss

 

Dekton is een materiaal dat ruim twee jaar geleden werd geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Het materiaal, van dezelfde fabrikant als Silestone composiet, bevat een mix van de productietechnieken van kwartscomposiet en glas, en wordt gekenmerkt door de extreem hoge bestendigheid tegen hitte, krassen en vlekken.

 

 

Tot op heden was Dekton, net als keramiek, enkel leverbaar met een matte oppervlakte (satin). Maar in April komt daar verandering in met de introductie van Dekton X-GLOSS. Geproduceerd met behulp van een revolutionaire technologie, bevat de X-GLOSS afwerking een uitzonderlijke kristalglans. Vergeleken met de matte oppervlakte, is Dekton X-GLOSS iets minder krasbestendig, maar de hitte- en vlekbestendigheid zijn identiek. Een bijzonder praktisch product dus!

 

De gepolijste variant van Dekton is leverbaar in 4 kleuren:
– Halo: effen wit
– Blaze: effen grijs
– Lumina: effen warmgrijs
– Spectra: effen zwart

 

Dekton X-GLOSS is leverbaar in zowel 20mm dik als 8mm dik, met maximale afmetingen van 3100x1300mm.