Marmerlooks composiet

 

De vraag naar werkbladen met de uitstraling van marmer blijft toenemen. Reden voor Jetstone om twee aanvullende witte composietkleuren met een fraaie marmerstructuur op te nemen; Snowy Ibiza gepolijst (Silestone) en London Grey satin (Caesarstone).

 

Beide materialen combineren de looks van marmer met de praktische eigenschappen van composiet. En dat is een uitkomst, want echte marmersoorten zijn maar matig geschikt als werkblad in de keuken. De nieuwe kleuren zijn leverbaar in 12mm en 20mm dik, met maximale afmetingen van 3000x1300mm.

 

Onze collectie met witte marmerlook kleuren in composiet is daarmee nu compleet, en omvat:
Bianco Arabescato gepolijst  |  Roomwitte basis, groengrijze aders, glans
London Grey gepolijst  |  Grijswitte basis, subtiele grijze aders, glans
London Grey satin  |  Grijswitte basis, subtiele grijze aders, mat
Snowy Ibiza gepolijst  |  Lichtgrijze basis, grijze aders, glans