Georgian Bluffs & Cinquale

 

Tijdens Living Kitchen in Keulen toonde we al een sneak preview van de nieuwe kleuren Georgian Bluffs (composiet) en Cinquale (keramiek). In april gaan we beide kleuren daadwerkelijk opnemen in onze collectie.

 

Georgian Bluffs  |  Deze nieuwe composietkleur van toonaangevende producent Caesarstone heeft de momenteel zo populaire uitstraling van marmer, maar dan met een wat meer crème-grijze basistint. De gepolijste (glanzende) oppervlakte geeft de kleur een extra luxe uitstraling.

Cinquale  |  Deze nieuwe keramiekkleur evenaart de Carrara-marmer op ongekende wijze en heeft een subtielere, meer verspreide marmerstructuur dan bijvoorbeeld de Estatuario en Calacatta.

 

Georgian Bluffs is leverbaar in 12mm en 20mm dik, met maximale afmetingen van 3000x1390mm. Cinquale is leverbaar in 6mm en 12mm dik, met maximale afmetingen van 3160x1460mm.