Donkere marmerlooks

 

De vraag naar werkbladen met de uitstraling van marmer blijft toenemen. Tot op heden betekende dat vooral veel ontwikkelingen in materialen met een witte basiskleur en grijze/zwarte aders. Maar ook op de vraag naar donkere bladen met lichte aders wordt nu ingespeeld!

Reden voor Jetstone om drie aanvullende keramiekkleuren op te nemen in de collectie;
Marquina Black | een zwarte basistint met krijtwitte aders erin
Nero Greco | een donkergrijze basistint met lichtgrijze aders erin

Zaha’s Stone | een middengrijze basistint met witte aders erin

 

Alle drie deze materialen hebben een matte (satin) oppervlakte en zijn leverbaar in zowel 6mm als 12mm dik. En uiteraard hebben ze de zo kenmerkende praktische eigenschappen van keramiek; ze zijn dus krasbestendig, hittebestendig en vlekbestendig. De maximale afmetingen van Marquina Black zijn 3160×1510, Zaha’s Stone is leverbaar tot 3160x1460mm en Nero Greco kan zelfs geleverd worden tot 3200x1580mm.

 

Op zoek naar een donkere marmerlook met lichte aders, maar dan glanzend? Kijk dan eens naar onze composietkleur Piatra Grey.