PITT cooking

 

PITT cooking heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Dat heeft geleid tot twee belangrijke toevoegingen aan het assortiment:

| Frontside 
De bedieningsknoppen zitten hierbij niet meer op het blad, maar aan de voorzijde. Meer ruimte en rust op het werkblad dus, en een minimalistisch design. Frontside bediening is beschikbaar op alle modellen en kan worden toegepast in al onze materialen, met een minimale bladdikte van 100mm.

| Black Edition 
De krachtige, geïntegreerde branders van PITT cooking, maar dan tot in de kleinste details uitgevoerd in zwart. Stijlvol, stoer en tijdloos. De Black Edition is beschikbaar op alle modellen, zowel met Frontside als met Topside bediening. Voortaan biedt PITT cooking dus de keuze uit drie soorten branders; Original, Professional en Black Edition.