Jubileumfeest | zaterdagavond

 

Op zaterdag 9 juni stond ons jaarlijkse personeelsfeest in het teken van ons 25-jarig jubileum. Een deel van onze nieuwe productielocatie werd door Bemeko omgetoverd tot restaurant en feesttent. Die vormden het decor voor een fantastische avond, waar ook onze internationale collega’s aanwezig waren.

 

Na een heerlijk diner van De Pandoer, nam directeur John van den Heuvel ons in een korte speech mee door 25 jaar Jetstone en reikte aansluitend de eerste exemplaren van ons jubileumboek uit aan de drie oprichters; Peet Veldhuijzen, Jan van den Heuvel en Theo Nooyen. Namens het personeel kreeg John op zijn beurt een beeldje dat prima verwoord waar we bij Jetstone in geloven; “the sky is the limit”. En met groot applaus en een met zilver ingekleurde granieten hand, werd medewerkster van het eerste uur, Marian van Bree, gefeliciteerd met haar 25-jarig jubileum bij Jetstone.

 

Een druk op de rode button opende de feesttent waar de fantastische band Beethoven meteen de toon wist te zetten voor de rest van de avond; dansen, bijpraten, cocktails drinken, zingen, feesten. En op de foto voor het ‘green screen’ bij de mannen van fototainer. Kortom, een hele memorabele avond!