Jubileumfeest | zondagmiddag

 

Op zondag 10 juni vierden we onder een stralend zonnetje ons 25-jarig jubileum met medewerkers, familie en vrienden. Een deel van onze nieuwe productiehal was door Bemeko omgetoverd tot feestlocatie en het hele gebouw, inclusief onze nieuwe fabriek, werd opengesteld voor de bezoekers. Met een rondleidingsroute kon men een een mooi beeld krijgen van onze moderne faciliteiten.

 

Binnen en buiten stonden talloze attracties voor de kinderen opgesteld; springkussens, over-de-kop-fietsen, zweefmolen, quad-rijden, en nog veel meer. Favoriet bij velen bleek de kinderboerderij van Berts Animalverhuur, die samenwerkt met de stichting Opkikker. En de Haagse Ballonnenboer wist kinderen op een hele leuke manier te boeien met zijn creaties. Zo konden de volwassenen lekker bijpraten… Bijvoorbeeld onder het genot van een lekker kopje koffie van Straat Maggellaan.

 

Een groot woord van dank aan alle mensen die hard hebben gewerkt om deze dag mogelijk te maken; het was fantastisch!