Jubileumfeest | maandag

 

Op maandag 11 juni nodigden we onze klanten, leveranciers en overige relaties uit om ons 25-jarig jubileum samen met ons te vieren. Ruim 300 mensen gaven gehoor aan onze uitnodiging en zorgden er voor dat er zelfs een kleine wachtrij ontstond om binnen te komen. Maar het was lekker weer en ook in de rij was het al gezellig…

 

Binnen stonden diverse medewerkers van Jetstone klaar om de gasten een rondleiding te geven door onze indrukwekkende nieuwe fabriek en werden de reacties gepolst op een aantal nieuwe kleuren. Maar bovenal wilden we onze klanten en leveranciers bedanken voor hun loyaliteit in de afgelopen 25 jaar. Zonder hen had Jetstone niet gestaan waar we nu staan. Een vijftal loyale klanten van het eerste uur mochten dan ook als eerste ons jubileumboek ontvangen; Van Diessen Keukens, Keukencentrum Berkers, Nuva Keukens, Jan van Sundert en Gebr. Smits.

 

Onder het genot van wederom heerlijk eten van De Pandoer, bleef het nog lang gezellig in de tot feestzaal omgetoverde expeditiehal. Wij hebben er volop van genoten!