Uitnodiging Living Kitchen 2019

 

Voor de vierde keer op rij, zal Jetstone zich komend jaar presenteren op Living Kitchen. De keukenbeurs is elke twee jaar onderdeel van de internationale meubelbeurs IMM en vindt plaats in Keulen.

 

Jetstone is dit jaar te vinden in hal 5.2 op standnummer C.033 (vlakbij Schüller en Nobilia), met een stand die terugblikt op de Nederlandse kunststroming De Stijl. Met name ‘Dutch Masters’ Rietveld en Mondriaan inspireerden ons om op een creatieve wijze diverse noviteiten te laten zien.

Bezoek ons onder andere om kennis te maken met twee heuse wereldprimeurs van Caesarstone, de laatste trends in keramiek en Dekton, en de nieuwste spoelbak van Franke. Wij ontvangen u gastvrij met een heerlijk kopje koffie, dat vers voor u wordt bereid door onze barista. En daar hoort natuurlijk ook iets lekkers bij…

 

Jetstone staat op Living Kitchen van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari.