Jetstone in Ahoy

 

Ter afsluiting van ons feestelijke jubileumjaar gingen we zaterdag 19 januari met collega’s en hun partners naar de Vrienden van Amstel Live in Ahoy Rotterdam! De compleet door Jetstone verzorgde middag en avond waren de kers op de taart om het 25-jarig bestaan van ons bedrijf te vieren.

 

Met drie volle bussen reisden we af naar Rotterdam, waar we op indrukwekkende wijze ontvangen werden met een lekker hapje en drankje. Eenmaal in de zaal hebben we een spectaculaire show gezien waarin artiesten en podia elkaar in hoge snelheid afwisselden. Er werd gedanst, gedronken en volop meegezongen! Na afloop van de show werden we weer opgevangen in ‘onze’ ruimte waar we nog een afzakkertje konden drinken alvorens terug te reizen naar Brabant.

 

Met in totaal 230 man hebben we genoten van deze grandioze dag!