Living Kitchen 2019

 

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand, ontworpen naar een idee van Perry Hanssen (Hanssen ID), haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis. Zo stond er een 8 meter lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld. Hier lieten we bezoekers onder andere kennis maken met de nieuwe keramieksoort Ceppo de Gré en toonden we de nieuwe ERA-spoelbak van Franke geïntegreerd in de composietkleur Airy Concrete.

 

Andere nieuwe kleuren presenteerden we in een aantal Mondriaan-achtige schilderijen. Zo werden de nieuwe keramiekkleuren Volcano Grigio en Volcano Nero getoond als echte museumstukken, evenals de Noblesse-serie (een zwarte en witte composietkleur met subtiele geaderde structuur). Ook in de materiaalsoort Dekton konden we al een voorproefje tonen van enkele nieuwe kleuren, waarover later dit jaar meer nieuws zal volgen.

 

Ook voor de inwendige mens werd gezorgd. Zo kon er genoten worden van een verse kop koffie, geserveerd door de barista van Straat Magellaan koffie. En van Hollandse stroopwafels, vers gebakken door stroopwafelbakker Ron Kwinten. Dit lekkers werd geserveerd vanuit een indrukwekkende driehoekige keuken, waarop we een wereldprimeur van Caesarstone lieten zien: de Oxidian. In deze donkergrijze composietkleur is een licht geoxideerd effect verwerkt, wat dit blad een bijzondere uitstraling geeft.

 

Hoewel de beurs wat minder druk bezocht leek dan twee jaar geleden, kijken we terug op een geslaagde week waarin we met veel Nederlandse als Duitse keukendetaillisten en geïnteresseerden hebben gesproken. Graag bedanken wij iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren van onze presentatie en uiteraard alle enthousiaste geïnteresseerden voor hun bezoek.

 

Wilt u op de hoogte blijven van alle introducties van nieuwe kleuren? Houd dan onze website en Facebook-pagina in de gaten.