Open Bedrijven Route 2019

 

Op zondag 24 februari openden we de deuren van onze nieuwe fabriek aan de Beukelsdijk voor geïnteresseerden. In het kader van de Open Bedrijven Route ontvingen we meer dan 1500 enthousiaste bezoekers. Zij werden gastvrij ontvangen en kregen de mogelijkheid om  door ons volautomatische machinepark te wandelen. Langs de route waren grote platen van allerlei verschillende kleuren composiet, natuursteen, keramiek en Dekton te zien. Bezoekers konden diverse demonstraties bijwonen, meer te weten komen over onze actuele vacatures en genieten van een kopje koffie. Ook aan de kinderen was gedacht; van het springkussen werd dankbaar gebruik gemaakt en de snoepzakken vielen in de smaak!

 

We willen eenieder die op deze zonnige zondag langs is gekomen of geholpen heeft om deze mooie dag mogelijk te maken, graag bedanken voor hun enthousiasme en inzet!