Samenwerkers: Han en Theo

 

Theo Goevaerts is sinds 1999 in dienst bij Jetstone en werkte er daarvoor al als zaterdaghulp. Tegenwoordig coördineert hij de orderflow op de afdeling Werkvoorbereiding. Han Verberne is sinds 2009 werkzaam als Hoofd Operations en wordt nog altijd enthousiast van de uitdagingen waar hij dagelijks met zijn team voor staat.

 

Han is altijd bezig geweest in productorganisaties en productiemanagement. “Jetstone is de afgelopen jaren enorm gegroeid en we hebben er veel collega’s bij gekregen. We werken sinds een aantal jaar met twee fabrieken, en dat zijn enorme projecten geweest. Maar we hebben daar geen zorgen over gehad. Die rust weten we op een of andere manier in de organisatie met elkaar te houden. De focus ligt nu op verdere automatisering van de productlijnen om nog efficiënter te kunnen produceren. Iedereen in de organisatie heeft daar een rol bij, maar om dat te mogen aansturen is heel uitdagend.” Ook Theo houdt wel van een uitdaging en ervaart de ontwikkelingen die Jetstone heeft gemaakt als positief. “Als je één dag van vroeger zou kunnen vergelijken met nu, dan lijkt het alsof je teruggaat naar het stenen tijdperk. Er is echt heel veel veranderd. En ten goede, want anders kon je zo’n organisatie ook niet neerzetten.”

 

Op de vraag waarom Jetstone zo succesvol is, antwoordt Theo: “We leveren kwaliteit, we leveren snel en we geven een goede service. Qua flexibiliteit richting onze klant, kan het bijna niet gek genoeg.” Han vult aan: “We zijn een no-nonsense organisatie die doelen richting de klant transparant neerzet. Wat we afspreken, doen we ook. En door ons internationale karakter worden we gezien als een serieuze partij in de markt.”

 

Theo is heel blij met de kansen die je krijgt bij Jetstone. “Als je ’s morgens met een glimlach naar het werk toe kan, dan is het goed. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, maar hier zijn de mensen van hoog tot laag echt allemaal hetzelfde. Iedereen gaat ervoor.” Han ziet die betrokkenheid ook: “Het vingers wijzen proberen we hier tot een minimum te houden. Bij Jetstone vinden we dat iedereen in zijn functie een eigen ondernemer moet zijn. Die moet op de tafel mogen slaan en met ideeën voor verbetering kunnen komen.”