Lezing Hugo Borst

 

Op woensdag 22 januari gaf Hugo Borst een lezing in een uitverkocht Cultuurcentrum Deurne. Net voor aanvang van die lezing mochten we een cheque ter waarde van 17.605 euro overhandigen aan Alzheimer Nederland – Afdeling Zuidoost-Brabant. Aansluitend luisterde de ruim 300 aanwezigen naar de aangrijpende verhalen van Hugo Borst en was er ruimschoots gelegenheid om vragen aan hem te stellen of (na de voorstelling) een boek te laten signeren.

 

De cheque die we overhandigden, is het resultaat van de Goede Doelen Actie in ons jubileumjaar, waarbij onze klanten naar eigen keuze konden bepalen aan welke goede doelen we bedragen mochten doneren. Drie goede doelen voor die actie werden door onze medewerkers zelf voorgedragen. Het idee om een donatie te doen aan Alzheimer Nederland kwam van Mark Relou, die uit ervaring met zijn vader weet wat de impact kan zijn van Alzheimer. Hij gebruikte deze gelegenheid om Jetstone (in de persoon van onze directeur) te bedanken voor het initiatief en de flexibiliteit die hij had gekregen in de periode dat het erg slecht ging met zijn vader. 

 

Met het bedrag kunnen diverse activiteiten worden georganiseerd die anders qua budget simpelweg niet haalbaar zouden zijn. Deze lezing van Hugo Borst was daar de bijzonder geslaagde aftrap van.