Samenwerkingspartner: ASWA Keukens

 

ASWA Keukens bestaat inmiddels ruim 40 jaar en is als familiebedrijf groot geworden door mond-tot-mond reclame. Het bedrijf, met vier vestigingen in Nederland, is al sinds jaar en dag klant bij Jetstone. We spraken directeur Robbert Leemans over de samenwerking tussen onze beide bedrijven.

 

“We gaan op een professionele manier met elkaar om, maar de lijnen zijn wel kort”, vertelt Robbert. “Jetstone is een fijn bereikbaar bedrijf. We werken met vaste contactpersonen waar we al jarenlang mee communiceren. En veel gespreksonderwerpen zijn voor onze beide bedrijven herkenbaar. Er zijn nou eenmaal trekjes die passen bij een familiebedrijf. Dat geeft binding. Moeilijke beslissingen kunnen bijvoorbeeld heel snel genomen worden en de directeur neemt op zaterdag gewoon zijn telefoon op.”

 

“We merken dat Jetstone de belangrijke aspecten van zakendoen heel serieus neemt” gaat Robbert verder. “Het zijn echte vakmensen die weten waarover ze het hebben. De bestuurders zitten ook dicht bij het product, wat je weleens anders ziet. Jetstone is een heel sociaal bedrijf en alle medewerkers spreken dezelfde taal. Moet een casus binnen één dag geregeld worden? Dan kan dat. Dat past bij een klein bedrijfje in een schuur, maar ondanks de enorme groei van Jetstone is deze flexibiliteit nog steeds voor ons bereikbaar. En bovendien kunnen we bij hen ook terecht voor grootschalige projecten. Voor de bouw van woontoren Seattle in Rotterdam hebben we bijvoorbeeld 110 werkbladen van Jetstone geleverd.”

 

ASWA Keukens besteedt veel aandacht aan advies op maat voor haar klanten. “Het uitgebreide assortiment van Jetstone zorgt er daarbij voor dat we bijna nooit misgrijpen” aldus Robbert. “Assortiment is een hele belangrijke graadmeter voor succes in de verkoop; daar zijn we afhankelijk van. Aan de reacties van onze klanten merken we dat ons assortiment completer is dan ooit. De continuïteit is goed en de leverbetrouwbaarheid ook: alle afspraken worden nagekomen. Een goede voorbode voor nog vele jaren professioneel samenwerken.”