Nieuw: Empira Black

 

Materialen die de uitstraling van luxueus marmer weten te combineren met praktische eigenschappen, blijven populair. Die trend begon een aantal jaren geleden bij witte marmerlooks met een subtiele aderstructuur, maar momenteel mogen dergelijke materialen ook donkerder en structuren duidelijk meer uitgesproken zijn. Om daar op in te spelen, introduceren we de nieuwste kleur van Caesarstone in onze collectie: Empira Black.

 

Empira Black is een stijlvol composietmateriaal met de uitstraling van zwart marmer. Haar diepzwarte basiskleur vormt een prachtig contrast met de witte natuurlijke aderstructuur en voegt direct een gevoel van luxe toe aan een keuken. Gecombineerd met zwarte en/of donker houten frontjes toont Empira Black zich van haar rijke, mysterieuze kant. Maar ook een combinatie met lichte frontjes is bijzonder fraai en zal een meer klassiek gevoel oproepen.

 

Empira Black heeft een gepolijste (glanzende) oppervlakte en is leverbaar in diktes van 12 en 20mm met een maximale afmeting van 3000 x 1390mm.