Work in progress: projecten

 

Steeds vaker zien we onze producten terug in bedrijfskantines, winkels, horeca, bungalowparken, overheidsgebouwen en retailconcepten. Meestal zijn dit wat meer complexe toepassingen, die vragen om een goede samenwerking tussen verschillende partijen.

Wij denken in dergelijke situaties graag mee in oplossingen, bijvoorbeeld door houten constructies van onze opdrachtgever te laten aanleveren, zodat wij die in onze productiefaciliteiten volledig kunnen bekleden met steen. Afgelopen weken deden we dat bijvoorbeeld voor het project Polmans Huis (via DID Interieurmakers) en voor het project Intell Hotel Scheveningen (via Van ’t Wout Interieurbouw).

 

We zijn benieuwd naar de eindresultaten van deze projecten op locatie; belooft in beide gevallen erg mooi te worden!