Noodlottig bedrijfsongeval

 

Op maandagmiddag 19 oktober heeft op onze vestiging aan de Beukelsdijk een dodelijk bedrijfsongeval plaatsgevonden. De toedracht van dit tragische ongeval is nog onvoldoende duidelijk en wordt onderzocht door de diverse instanties.

 

Onze aandacht en ons medeleven gaan uit naar de nabestaanden en dierbaren van het slachtoffer. Als collega’s hebben we in deze tijd nog meer oog voor elkaar dan normaal en er is slachtofferhulp beschikbaar voor collega’s die daar behoefte aan hebben.

 

Wij zijn ontzettend ontdaan en zullen uiteraard alle medewerking verlenen aan onderzoek en hulpverlening. Verder willen wij klanten, leveranciers, concullega’s, familie en vrienden enorm bedanken voor het begrip en medeleven. Jullie steun heeft ons veel goed gedaan en sterkt ons om er als ‘Jetstone familie’ samen de schouders onder te zetten.