Livestream Hard as Stone

 

Zaterdag 27 maart vormde een deel van onze productiehal op de Beukelsdijk het decor voor de opnames van het hardstyle event ‘Hard as Stone’. Compleet met dj’s, licht, geluid en special effects, maar natuurlijk helaas zonder publiek.

Het event werd geïnitieerd door onze eigen medewerker; getalenteerd dj Ricardo Moreno. Hij zag het wel zitten om in onze productiehal opnames te maken voor een event dat later gestreamd kon worden. Jetstone werkte hier graag aan mee en zag daarom dj’s Zany, Ricardo Moreno & Vince, Charly Lownoise en Darkraver & Outsiders achter de draaitafels staan.

 

Op 9 april werd de stream beschikbaar gesteld voor volgers van de dj’s, maar ook voor medewerkers van Jetstone. De 65 medewerkers van Jetstone die zich voor die livestream aanmeldden, kregen een box met lekkere hapjes persoonlijk thuisbezorgd (verrassing!).

 

Een geslaagd feestje op afstand, waarvoor we in het bijzonder onze eigen medewerkers bedanken die mee hebben geholpen om onze fabriek in korte tijd om te bouwen naar concertzaal en weer terug, zodat we daar de maandag na de opnames weer gewoon volop aan de slag konden!

De stream nog eens terugkijken? Dat kan hier.