Update storing

22 juli 2021

 

Momenteel kampen wij nog met de laatste hinder van een grote technische storing. Onze productie draait weer volledig en ook onze computersystemen werken grotendeels weer, maar helaas zijn we nog niet bereikbaar op onze vaste telefoonnummers. Wij werken hard aan het oplossen daarvan.

 

Onze klanten en leveranciers hebben we persoonlijk geïnformeerd over mogelijkheden om ons te bereiken. Voor consumenten hebben wij twee tijdelijke communicatielijnen opgezet:

 

  • Wilt u een afspraak maken voor een materiaalbezichtiging of heeft u vragen over een reeds geplande afspraak? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06 828 73 798. Gelieve er rekening mee te houden dat wij in week 32 gesloten zijn voor materiaalbezichtigingen.
  • Heeft u vragen op het gebied van planning (bijvoorbeeld wanneer we bij u komen inmeten of monteren) of over service? Wij bellen u altijd de dag voordat we bij u langskomen even op met een indicatie van het tijdstip. Maar mocht u vooraf vragen hebben, stuur dan even een e-mail naar consumentjetstone@gmail.com. Vermeld daarin graag uw volledige adresgegevens en de keukenzaak via wie de order bij ons loopt.

 

We zullen u via onze website en via ons Facebook-kanaal informeren zodra we weer normaal bereikbaar zijn. Dank voor uw begrip!