Nieuwbouw 2023

 

Om onze internationale groei verder vorm te kunnen geven, gaan we in 2023 onze faciliteiten uitbreiden met 16.000 m2. De uitbreiding gaat plaatsvinden met de bouw van een nieuw pand aan de As in Deurne, waarvoor afgelopen week de definitieve vergunning van de gemeente Deurne is ontvangen.

De nieuwbouw, ontworpen door Pepers Architecten, ligt op een fraaie zichtlocatie en zal geheel conform de laatste mogelijkheden op het vlak van duurzaamheid worden gebouwd. Zo komt er geen aansluiting op het gasnet en zullen er naar schatting 6.600 zonnepanelen op het dak worden geplaatst. Oplevering van de nieuwbouw staat gepland voor halverwege 2023.

 

Onze beide bestaande vestigingen in Deurne, aan de Florijn en aan de Beukelsdijk, blijven gewoon behouden. Wel zal er op termijn een herverdeling komen tussen de drie locaties, waarbij een aantal activiteiten verplaatst zullen worden naar het nieuwe pand. In dat pand komt tevens een modern trainingscentrum waar we opleidingen kunnen verzorgen voor medewerkers en klanten.