Gladiatoren van Deurne

 

Op zaterdag 9 juli 2022 stappen 22 Deurnese ondernemers de boksring in voor het event ‘Gladiatoren van Deurne’. Als hoofdsponsor van dit evenement is Jetstone trots op de ondernemers die zich inzetten voor het maatschappelijke doel: het TEJO-huis in Deurne. Deze locatie is gericht op jongeren die worstelen met zorgen of problemen in de thuissituatie, hun functioneren op school, hun eigen toekomst of zichzelf. Hier kunnen ze in een veilige omgeving hun verhaal doen en geholpen worden door professionele therapeuten die dit geheel op vrijwillige basis doen en worden gesteund door deskundige vrijwilligers.

 

Tijdens ‘Gladiatoren van Deurne’ staan maar liefst 11 bokspartijen op het programma (3 dames- en 8 herenpartijen) op de unieke locatie Green Valley Estate. De evenementenhal op het terrein aan de Bruggenseweg in Deurne wordt die dag omgetoverd tot een ware bokstempel. Onder aanmoediging van hun eigen achterban en een enthousiast publiek gaan de goed getrainde gladiatoren de strijd met elkaar aan. Uiteraard fair play en onder toezicht van een scheidsrechter en jury van de Nederlandse Boksbond.