Gut Böckel 2022

 

Ook dit jaar presenteerden Jetstone en Keller Keukens zich gezamenlijk tijdens de Küchenmeile. Op landgoed Gut Böckel richtten de bedrijven het sfeervolle Haferhaus in als een inspirerende showroom. In de prachtige entourage vond de enorme toeloop aan bezoekers er onze nieuwste trends in werkbladen (in samenwerking met composietmerk Caesarstone) gecombineerd met de keukennoviteiten van Keller voor het komende seizoen.

 

Darcrest satin [keuken Modern]
Op een moderne keuken in marineblauw en walnoot, toonden we de nieuwe kleur Darcrest satin van Caesarstone. Dit mysterieuze materiaal combineert donkere aardse tinten met nuances van geoxideerd metaal. Zo ontstaat een kleurenpalet van zwart-, antraciet-, koper- en grijstinten in een weelderige ton-sur-ton structuur. Op Gut Böckel werd het nieuwe materiaal fraai gecombineerd met een spoelbak en kraan in Copper Rose van Reginox.

 

Coastal Grey gepolijst [keuken Klassiek]
Een van de eyecatchers was absoluut de klassieke keuken. Het werkblad en de zeer vakkundig geproduceerde spoelbak werden uitgevoerd in Coastal Grey gepolijst, wederom een kleur van Caesarstone. Het materiaal heeft een warmgrijze basiskleur met natuurlijke aders in zwart, lichtgrijs en koper, die een erg stijlvolle match vormden met de keuken in matzwart en pecan bruin.

 

Stoneburst satin [keuken Landelijk]
De landelijke keuken was een frisse combinatie van groen en offwhite. Voor de werkbladen combineerden we een kleur uit onze huidige collectie (Organic White), met een kleur uit de nieuwe Pebbles-collectie van Caesarstone, de Stoneburst satin.
Die Pebbles-collectie combineert warme tinten in offwhite, grijs en antraciet met een subtiele structuur, geïnspireerd op rivierstenen. De collectie is samengesteld op het wereldwijde hoofdkantoor van Caesarstone, in S’dot Yam (Israël), door het ervaren ontwerpteam onder leiding van Mor Krisher. In het hart van de collectie ligt de nederige kiezelsteen; langzaam gladgestreken in rivieren en oceanen. De kleuren belichamen het gevoel van kalmte en sereniteit die de kiezelsteen symboliseert.

 

Excava satin [keuken Industrieel]
De industriële keuken viel op meerdere vlakken op: fraaie glasdeuren, een wijnklimaatkast ingebouwd in een achterwand en een stollenwand met een verdiept gedeelte. Die opvallende details werd kracht bijgezet door het materiaal waarvan het werkblad was gemaakt; Excava. Deze kleur van Caesarstone is een uitgesproken betonlook met grijze en taupe-kleurige structuren op een beige ondergrond. In de koffiecorner pasten we als donkere tegenhanger de kleur Raindream toe; een van de vier nieuwe kleuren uit de eerder genoemde Pebbles-collectie van Caesarstone.

 

Noblesse Gold gepolijst [keuken Horeca-gedeelte]
Voor het eerst dit jaar werd ook een klein horeca-plein ingericht waar Jetstone en Keller als Brabantse bedrijven onze afkomst niet verloochenden. We konden klanten daar gastvrij ontvangen met een lekker kopje koffie en een worstenbroodje.
Ook de keuken in het horeca-gedeelte mocht er zijn! De fronten in ravenzwart eiken met gouden grepen, vormden een krachtig contrast met het werkblad in de nieuwe composietkleur Noblesse Gold. De witte basis van dit materiaal bevat fijn belijnde marmeraders in goud.

 

Wij kijken terug op een bijzonder geslaagde beurs, waarin we ook alvast een tip van de sluier konden oplichten voor de serie met bijzonder uitgesproken marmertinten die we komend jaar gaan introduceren in gepolijst keramiek.