Eerste machines voor de productielijn opgebouwd

 

Waar eerder de logistieke machines zoals het Duivestein platenmagazijn en de BKRS bovenloopkraan zijn geïnstalleerd, zijn er de afgelopen weken diverse machines voor de productielijnen geleverd. Zo is er een Intra zaag en Tower plinten-polijstmachine van GMM opgebouwd, maar ook een Fickert-Winterling wandarm polijstmachine. De komende periode verwachten we nog meer machines en krijgen de lijnen steeds meer vorm.

In de technische ruimte heeft de ECS Eich waterzuiveringsinstallatie zijn plek gevonden, zodat het productiewater ook weer gereinigd kan worden voor hergebruik. De installatiebedrijven zijn ook nog steeds volop bezig met de aanleg van stroom, water en communicatievoorzieningen.

Onze bouwregisseur Fred van der Velden is op 5 april 70 jaar geworden. Dit weerhoudt hem er niet van om met onverminderd enthousiasme door te gaan met het in goede banen leiden van onze nieuwbouw. Gefeliciteerd Fred en bedankt voor jouw goede werk!

Dit is overigens niet het eerste feestje dat gevierd wordt in de nieuwbouw, want recent vond de Jetstone voorjaarsborrel al plaats in het pand.