Jetstone 30 jaar

 

Deze maand is het alweer 30 jaar geleden dat Jetstone werd opgericht. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan, terug te kijken en het vizier op de toekomst te richten.

 

Sinds 1993 is er van alles veranderd in de wereld, maar ook bij Jetstone; van een boerenschuur verhuisden we stapsgewijs naar modernere productielocaties, met een aanvulling van 16.000 m2 nieuwbouw dit jaar als nieuwe mijlpaal. Van de kleine groep collega’s in de beginjaren zijn we anno 2023 gegroeid naar ruim 370 medewerkers. En ons assortiment groeide van enkele tientallen soorten natuursteen, naar bijna 200 kleuren in natuursteen, composiet, keramiek en dekton.

 

Één ding is in de afgelopen 30 jaar sowieso niet veranderd: Jetstone staat voor samenwerking!

 

Wij danken onze klanten, leveranciers en medewerkers voor de afgelopen 30 jaar en gaan dat dit jaar op passende wijze samen vieren. Ook de komende 30 jaar blijft ons motto ‘afspraak is afspraak’ en blijven we dagelijks met passie de mooiste werkbladen maken.