Eerste productielijnen met succes getest!

 

Waar we eerder konden melden dat de eerste machines in bedrijf zijn gesteld, zijn nu de eerste lijnen compleet ingericht. Dat wil zeggen dat het automatische Duivestein magazijn, de zaag- en polijstmachines, werkstations en waterzuiveringsinstallatie helemaal op elkaar zijn afgestemd.

Afgelopen week heeft na diverse testrondes de eerste productielijn dan ook met succes gedraaid in onze nieuwbouw: een mijlpaal!

Uitglijden voorkomen we met een antislip-vloercoating en verantwoord tillen doen we ook hier met handige vacuümheffers. De technische ruimte krijgt steeds meer vorm en ook de eerste 500 zonnepanelen zijn geïnstalleerd. Lekker duurzaam, want we kunnen de opgewekte stroom dan ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Onze ICT afdeling is druk bezig met de installatie van het volledige internetnetwerk, voor optimale online prestaties in de productie en later ook de kantooromgeving.

Ook de afwerking is in volle gang. Ons eigen materiaal zien we terug in de toiletten en op de gang en kantoortrappen. De schilder kan zijn kwasten bijna opbergen, het straatwerk is klaar en er is een mooie beukenhaag geplant.

De komende periode worden nog de laatste machines geleverd en in bedrijf gesteld. We houden jullie op de hoogte!