Jetstone viert de zomer

 

Onze jaarlijkse Bouwvak BBQ op vrijdag 30 juni was weer een erg geslaagde avond. De zon scheen, de temperatuur was goed én de barbecue-gerechten waren heerlijk. Het was bovendien meteen een mooie aanleiding om met z’n allen te proosten op de voortgang van de nieuwbouw, waar de borrel dit jaar ook plaatsvond!

 

Gedurende de avond werden we als werknemers in de watten gelegd door een aantal van onze collega’s die als ware masterchefs aan de slag gingen met het bereiden van de lekkerste barbecue-gerechten. Van een bavette tot aan een appeltaart; zij wisten er raad mee. Ze namen het tegen elkaar op voor de titel ‘Jetstone Barbecuemaster 2023’ en werden na afloop allemaal verblijd met een cheque voor een BBQ Clinic. De vakjury riep Gert uit tot winnaar en de publieksjury koos voor Michael. Beiden gingen er vandoor met een mooie prijs.

 

Proost! Op een mooie zomer!