IMVO Jaarverslag 2022 | Verantwoord ondernemen: op naar de toekomst!

 

Er is de afgelopen maanden intensief gewerkt aan een uitbreiding en het toekomstbestendig maken van onze IMVO verslaglegging. Zo kunnen we de komende jaren vanuit een gefundeerde basis verslag doen over de inspanningen rondom verantwoord en duurzaam ondernemen binnen Jetstone.

We mogen dan ook met gepaste trots ons IMVO jaarverslag 2022 aan jullie presenteren.

Enkele resultaten
Zo is in 2022 het stroomverbruik per order met ruim 41% afgenomen en het gasverbruik zelfs met bijna 52%. Op het gebied van opleiding en scholing binnen onze eigen Jetstone Academy hebben onze medewerkers in 2022 samen 1328 modules afgerond. Meer feiten en cijfers vind je in ons verslag dat je kunt lezen via deze pagina.

De gestelde doelstellingen houden ons scherp waardoor we ook in de toekomst belangrijke stappen zetten op het gebied van verantwoord ondernemen!