Jetstone en DKG slaan handen ineen voor CO2 arm vervoer van werkbladen

 

Jetstone heeft afgelopen jaren flink geïnvesteerd om op diverse fronten toekomstbestendig te kunnen zijn. Dit betekent dat we doorlopend investeren in onze productie- en logistieke processen, locaties, werknemers én in de omgeving. Als samenwerkingspartner zoeken we ook op deze vlakken onze leveranciers en partners op.

Deze manier van samenwerken vertaalt zich concreet in een stap die we recent samen met DKG (moederbedrijf van @Bruynzeel Keukens) hebben gezet: het leveren van steenachtige werkbladen met voertuigen op HVO100 brandstof.

Vanaf januari vervoert Jetstone de orders van DKG uitsluitend op HVO100 brandstof en vermindert daarmee de CO2 uitstoot van het gebruik van brandstof met maar liefst 90%.

Wat is HVO100
HVO100, ook wel ‘Hydrotreated Vegetable Oil’ genoemd is de schone vervanger van diesel. Deze brandstof wordt gemaakt uit hernieuwbare en duurzame grondstoffen van onder meer plantaardige oliën en vetten.  Door het overstappen naar HVO100 wordt de uitstoot van schadelijke stoffen en daarmee CO2 uitstoot vermindert met 90%.

Meer weten en lezen over de activiteiten van Jetstone op het gebied van Verantwoord Ondernemen? Lees het via: https://www.jetstone.nl/verantwoord-ondernemen/