Niet meer te missen!

 

De afgelopen maanden is er niet alleen binnen de muren van onze nieuwe productielocatie hard gewerkt, maar ook daarbuiten. Sinds deze week is de signing op het pand te zien, waardoor (mocht dit al het geval zijn) het gebouw niet meer te missen is. Niet alleen overdag, maar ook in de avond is Jetstone goed zichtbaar door het mooie werk van Van Bree Reclame – Sign & Print.

 

Binnen de muren wordt er volop productie gedraaid, want sinds het najaar van 2023 is de eerste productielijn volledig operationeel. Ook het Duivestein gautomatiseerde platenmagazijn en de inslaglijn zijn inmiddels met succes in gebruik. Momenteel zijn de machinebouwers samen met ons verbeterteam bezig om twee nieuwe productielijnen in gereedheid te brengen en te optimaliseren, zodat deze ook in gebruik genomen kunnen gaan worden.

 

De afgelopen jaren is er veel aandacht gegaan naar het opleiden van collega’s en klanten via de Jetstone Academy. Op de bovenverdieping is er dan ook een speciale ruimte ingericht waarin we vanuit de Jetstone Academy praktische opleidingen verzorgen voor onze montage medewerkers en de montageteams van klanten. Dit zal in de toekomst worden uitgebreid met een theorieruimte en praktijklokaal, zodat we hier met nog meer mogelijkheden kennis kunnen delen en opleidingen kunnen verzorgen.