IMVO Jaarverslag 2023 | Verantwoord ondernemen

 

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan ons IMVO Jaarverslag, waarin we onze initiatieven op het gebied van verantwoord en duurzaam ondernemen binnen Jetstone belichten. Met gepaste trots presenteren we dan ook ons IMVO Jaarverslag 2023.

Enkele resultaten
Zo is in 2023 de CO2-uitstoot gereduceerd met 30,1% en is het verbruik per geproduceerde order gemiddeld met 25% afgenomen, waarnaast het totale waterverbruik met 26,5% is gereduceerd. Op het gebied van opleiding en scholing binnen onze eigen Jetstone Academy hebben onze medewerkers in 2023 samen 1.844 modules afgerond. Meer feiten en cijfers vind je in ons verslag dat je kunt lezen via deze pagina.

De gestelde doelstellingen houden ons scherp waardoor we ook in de toekomst belangrijke stappen zetten op het gebied van verantwoord ondernemen!