A30 Küchenmeile 2018

 

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons in 2018 op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.
Het ontwerp van Perry Hanssen (Hanssen ID) maakte onder andere een knipoog naar die kunststroming met de speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde Mondriaan-panelen. De strakke composities, samengesteld uit onze nieuwste materialen en enkele van onze klassiekers, vormden een indrukwekkend contrast met de rustieke ruimte.

 

Nog meer in het oog sprong de Rietveld-bar; een 8 meter lange bar geïnspireerd op het werk van Gerrit Rietveld, die lovende reacties kreeg. De bar was voorzien van een zwarte spoelbak met bijpassende zwarte kraan van Reginox én een geïntegreerd kooksysteem van PITT-cooking. Het verfrissende composietmateriaal Terrazzo White vormde de toplaag van deze bar, maar in de constructie eronder verwerkten we ook de composietkleur Bianco Drift en de keramiekkleuren Ceppo de Gre, Grey Armani en Nero Greco.
Als kers op de taart was ook een echte Rietveldstoel, hét icoon van De Stijl, onderdeel van onze ‘tentoonstelling’.

 

Op de stijlvolle keuken van Tristar (voorzien van Atag-apparatuur) pasten we onze nieuwe composietkleur Topus Concrete toe. Dit materiaal van Caesarstone met een zandkleurige betonlook vormde een prachtig geheel met de koperkleurige kraan en spoelbak van Reginox.

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project

Gut Böckel 2019

Van 14 t/m 19 september presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. Onze presentatie had de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’ en werd erg enthousiast ontvangen door de vele bezoekers.

Bekijk project