Bakkerij Adams

 

De locatie van Bakkerij Adams in Baarle-Hertog (een kleine Belgische enclave in Noord-Brabant) is op zich al bijzonder, maar door het mooie interieur, ontworpen door Hanssen ID, is deze warme bakker ook zeker onderscheidend te noemen! In opdracht van interieurbouwer Redie produceerden we voor de bakkerswinkel verschillende werkbladen en losse elementen, waaronder de composieten toonbank in betonlook Topus Concrete van leverancier Caesarstone. Bijzonder detail hierin is het logo van Bakkerij Adams, wat uitgestraald is in het composiet aan de voorzijde van de toonbank.

 

De fijne samenwerking met Redie Interieurs leidde in dit geval tot een project waarin onze vakmannen net dat stukje extra expertise hebben kunnen laten zien!

 

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder