Brasserie Rita Eindhoven

 

Brasserie Rita bevindt zich in het vernieuwde DomusDELA complex in het hart van Eindhoven. De brasserie heeft een prachtige ‘hotel-chic’ uitstraling met een unieke bar centraal in de ruimte. In opdracht van DID Interieurmakers mochten we de werkbladen leveren voor die bar, uitgevoerd in de composietkleur Fresh Concrete. De matte witte kleur met een subtiele betonstructuur is van toonaangevend composietmerk Caesarstone en wordt gecombineerd met een bijzondere randafwerking; we hebben twee lagen materiaal op elkaar verlijmd, waarbij beide lagen een afgeronde rand hebben.

 

We kijken terug op een prettige samenwerking met DID, waarbij in dit project maatwerk van de interieurbouwer en maatwerk van ons hebben geleid tot een erg fraai eindresultaat.

Samenwerkingspartner: Van de Pol

Richard van Dijkhuizen, mededirecteur van Van de Pol Bouwen & Wonen, vierde onlangs twee jubilea Een mooie aanleiding om eens met hem te spreken over de samenwerking tussen Jetstone en Van de Pol.

Lees verder

Restaurant Haagse Poort

In opdracht van Smeulders Interieurgroep mochten we een bijdrage leveren aan de vernieuwing en vergroening van kantoorgebouw Haagse Poort.

Lees verder