Brasserie Rita Eindhoven

 

Brasserie Rita bevindt zich in het vernieuwde DomusDELA complex in het hart van Eindhoven. De brasserie heeft een prachtige ‘hotel-chic’ uitstraling met een unieke bar centraal in de ruimte. In opdracht van DID Interieurmakers mochten we de werkbladen leveren voor die bar, uitgevoerd in de composietkleur Fresh Concrete. De matte witte kleur met een subtiele betonstructuur is van toonaangevend composietmerk Caesarstone en wordt gecombineerd met een bijzondere randafwerking; we hebben twee lagen materiaal op elkaar verlijmd, waarbij beide lagen een afgeronde rand hebben.

 

We kijken terug op een prettige samenwerking met DID, waarbij in dit project maatwerk van de interieurbouwer en maatwerk van ons hebben geleid tot een erg fraai eindresultaat.

Brasserie Rita Eindhoven

Voor Brasserie Rita, in het vernieuwde DomusDELA complex in Eindhoven, mochten we bijzondere werkbladen verzorgen voor de bar die centraal in de ruimte staat.

Bekijk project

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project