Gut Böckel 2019

 

Na de succesvolle deelname van vorig jaar, presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile ook dit jaar weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. We lieten ons voor onze presentatie inspireren door het boek ‘Form Follows Food’ dat trendvoorspeller en -onderzoekster Lidewij Edelkoort maakte in opdracht van composietfabrikant Caesarstone. In samenwerking met architect Perry Hanssen (Hanssen ID) vertaalden we elementen uit dat boek naar een presentatie met de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’. De keuze voor de hexagon (ook wel honingraat genoemd) als terugkerende vorm, werd daarbij gebaseerd op het feit dat de honingbij indirect verantwoordelijk is voor 30% van onze voeding.

 

Een prominente rol in de presentatie werd gespeeld door de nieuwe kleuren Jet Grey, Primordia, Bromo, Kreta en Noir Desir. Daarnaast toonden we als preview ook een aantal materialen die begin 2020 in de collectie gaan komen, zoals de fraaie nieuwe Caesarstone-kleuren Black Tempal, Calacatta Nuvo en Empira White.

 

De presentatie werd erg enthousiast ontvangen door de bezoekers, die vooral de ruime opzet en creatieve invulling van het begrip werkbladen wisten te waarderen.

Samenwerkingspartner: Jan van Sundert

Jan van Sundert bestaat al sinds 1969 en is opgericht door de opa van Michel van Sundert, de huidige directeur. Dit Brabantse familiebedrijf is specialist in keukens, badkamers en tegels en al 25 jaar samenwerkingspartner van Jetstone.

Bekijk project

Gut Böckel 2019

Van 14 t/m 19 september presenteerde Jetstone zich tijdens de Küchenmeile weer op het prachtige landgoed Gut Böckel. Onze presentatie had de titel ‘Hexagon: Inspired by Nature’ en werd erg enthousiast ontvangen door de vele bezoekers.

Bekijk project

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project