Hausmesse Signia Hausmesse Signia Hausmesse Signia

Hausmesse Signia

 

Jaarlijks presenteren de Duitse keukenmerken in september hun nieuwe collectie tijdens de MOW/Küchenmeile. Vorig jaar mocht Jetstone onder andere een aantal werkbladen leveren op de Hausmesse van Signia.  De Duitse keukenfabrikant opende daar de deuren van haar nieuwe showroom en toonde onder andere composieten werkbladen in de kleuren Blanco Assoluto, Grigio Fregato, Ginger en Beach Iceberg.

 

De Hausmesse werd zeer druk bezocht door een internationale doelgroep van keukendetailisten en architecten, die lovende woorden spraken over zowel de keukens als de werkbladen.

Living Kitchen 2019

Van 14 t/m 18 januari stonden we op de beurs Living Kitchen, onderdeel van de IMM in Keulen. Voor onze stand haalden we inspiratie uit de Nederlandse kunstgeschiedenis met onder andere een lange bar geïnspireerd op de befaamde stoel van Rietveld en presentaties van nieuwe kleuren in de vorm van Mondriaan-achtige schilderijen.

 

Bekijk project

WTC Utrecht

Jetstone is voor het project WTC Utrecht verantwoordelijk geweest voor het produceren en monteren van de buffetbladen in het restaurant op de derde verdieping.

Bekijk project

A30 Küchenmeile 2018

Voor het eerst in onze geschiedenis, presenteerden we ons dit jaar op de Küchenmeile. Op het sfeervolle landgoed Gut Böckel realiseerden we een hele fraaie presentatie, geïnspireerd op de Nederlandse kunststroming De Stijl.

Bekijk project